Agenda for 2024 Annual Meeting "Plant Health Management for Sustainable Food Security & Safety"

Part 1	Facilitator	Durati on	SAST	
Welcome Address	Lisa Rothmann President, APS-AD	10 min	14:00-14:10	
African Division Showcase	Video	10 min	14:10-14:20	
Student Presentations: > Oral (3)	Ruth Festus / Sally Mallowa	50 min	14:20-15:10	
BREAK (5 MIN)/GROUP PHOTO				



Agenda for 2024 Annual Meeting "Plant Health Management for Sustainable Food Security & Safety"

Part 2	Facilitator	Duration	SAST
Panel Discussion: 2 Panelists & 1 Moderator	Molemi /Faith Bankole	60 min	15:20-16:20
Student Awards	Ruth Festus Awards Committee Chair	10 min	16:20-16:30
Announcements	Chibuzor Njoku Programs Committee Chair	5 min	16:30-16:35
APS representative	Nick Grunwald APS Council - Immed. Past President	10 min	16:35-16:45
Closing Remarks/VP announcement	Shahasi Athman Incoming President	5 min	16:45-16:50